500 rekryterar Hermes Holm – stärker det strategiska erbjudandet

500 arbetar med varumärkesstrategi, corporate communications och public affairs. Nu stärker man sitt erbjudande genom att knyta till sig Hermes Holm, tidigare creative director på Prime och Millton, som senior rådgivare.

Hermes Holm driver idag det datadrivna forsknings- och innovationsinstitutet Ymner som arbetar med svenska stiftelser, banker och myndigheter. Tidigare har han varit stabschef i Europaparlamentet samt avdelningschef och creative director på byrånätverken Edelman, Weber Shandwick och Miltton.

– Vi är imponerade av Hermes förmåga att gå från analys till handling. Och eftersom vi är starka motståndare till kommunikationsbranschens motsvarighet till “‘l’art pour l’art” (eller enklare beskrivet, skrivbordsprodukter) så är det en perfekt match, säger Love Bonnier, grundare 500 Stockholm

– 500 är inte bara duktiga på att inreda och ha det riktigt trevligt. De har också huvudet på skaft. Det vore ju en dröm att passa in! säger Hermes Holm.

Efter att ha sett en stark tillväxt under 2021 och 2022 vann 500 utmärkelsen Årets Byrå 2023 inom sin kategori. Byrån har idag kunder som bland annat Amazon, ICA, Billogram, Dreams och Svensk Byggtjänst.

– Nog för att Hermes bakgrund och erfarenhet är imponerande, men det jag verkligen fastnade för var att han 1. Har getter 2. Var så härlig att prata med 3. Tänkte jättesnabbt och jätteroligt. Det kändes helt enkelt som en perfekt kollega och tillskott till byrån, säger Casper T. Schaber, vd.

500 har dessutom nyligen utökat sina lokaler, och flyttat från Hötorget till Mariatorget 1A.

– Vi gillar torg, säger Love Bonnier.

Föregående
Föregående

500 stärker PA-erbjudande, rekryterar från Statsrådsberedningen

Nästa
Nästa

Isabella Sehlström ny partner och byråchef på 500