Isabella Sehlström ny partner och byråchef på 500

Isabella Sehlström blir ny partner och byråchef på den strategiska kommunikationsbyrån 500, som nyligen vann Årets byrå och har kunder som ICA, Bokmässan, Toca Boca och . Sehlström har tidigare arbetat på TV4, Prime och Regeringskansliet och kom till 500 i februari 2020. Hon har ansvarat för stora kundprojekt och utvecklat byråns strategi och position.

Isabella Sehlström kom till 500 i februari 2020 från TV4s avdelning för corporate communications, dessförinnan har hon hunnit med att arbeta på både Prime Weber Shandwick och Regeringskansliet samt ta en master i politisk kommunikation på London School of Economics. På 500 har hon ansvarat för några av byråns större kundprojekt samt utvecklat byråns erbjudande inom strategi och position.

Jag tror alla som någon gång jobbat med Isabella förstår det självklara beslutet att göra henne till partner och byråchef, hon är en av de mest klarsynta, strategiska och genomtänkta personer jag mött. Dessutom är hon fantastiskt rolig, och eftersom vår affärsidé är att erbjuda smart rådgivning av personer som man har roligt med passar det perfekt, säger Casper Törnblom, tf vd och partner.

Efter Isabellas inträde i partnergruppen består den utöver henne av Love Bonnier, grundare och Casper Törnblom, tf vd. När Love kommer åter från föräldraledigheten i mars kommer Casper att kvarstå som vd då Love kommer att fokusera på affärsutveckling, rekrytering och konsultande i stora kundprojekt.

Det finns få personer jag har så starkt förtroende för som Isabella. Utöver hennes egna prestationer så är hon en ledstjärna – hon får alla på byrån att vilja lite mer, att bli lite bättre. Det är precis en sådan egenskap man eftersöker hos en partner, säger Love Bonnier, grundare.

Föregående
Föregående

500 rekryterar Hermes Holm – stärker det strategiska erbjudandet

Nästa
Nästa

500 Stockholm vinner Årets Byrå